Zakynthos

Oplev smukke Zakynthos og dyrk Yin Power under lunere himmelstrøg. 

Yin Power Treat

Smukke Zakynthos

AFGANGEN D. 27. SEPTEMBER HAR ÉT LEDIGT SWIM-UP VÆRELSE

AFGANGEN D. 4. OKTOBER ER UDSOLGT

 

Yin yoga retreat er 6 dage med op til 4 timers yin yoga, meditation og åndedrætsøvelser. Et intenst og omsorgsfuldt forløb til at styrke din evne til at se det smukke i livet også på en regnvejrsdag.

Det er ren yin yoga der vil give harmoni mellem krop og sind. Yin yoga kan, med et intenst forløb som et retreat, sætte spor så dybt, at du efterfølgende nemmere og hurtigere vil kunne finde denne harmoni og indre styrke, når du i hverdagen ikke altid kan finde tid til 1½ time på måtten, men måske bare 15-20 min.

 

Yin Yoga retreatet er sat sammen på en sådan måde, at du kan opleve en følelse af lethed og befrielse når kosten, skemaet for de enkelte dage og indholdet skriger ferie og samtidig stemmer overens med TCM’s (Traditional Chinese Medicine) forskrifter. Det betyder, at dagen starter forholdsvis tidligt med yin yoga, inden en god stor morgenmad. Der er rig mulighed for at gå tur langs strandene, sidde på kaffebar eller cykle en tur i landskabet. Frokosten kan du spise på hotellet eller ude på en af de mange gode restauranter, der bugner med frisk fisk og skaldyr. Sidst på dagen er det tid til cirka to timers yin yoga, inden vi kan sætte os til bords.

Program

Dag 1:
Ankomst til Zakynthos

Dag 2-6: 
Yin Yoga og en masse andet

Dag 5/6:
Hjemrejse

Yin Yoga – smukke Zakynthos

Du bliver linket videre til rejsearrangøren Bering Travel

Zakynthos
27. sep. -
4. okt.

7 overnatninger

Fra

10.990,-

inkl. Yin Yoga sessions

• Yin Yoga sessions hver dag 

• Få pladser tilbage

Prøv 30 dage gratis

Mange synes, at det er svært at få tid til faste træningshold i løbet af ugen og plages af dårlig samvittighed over ikke at kunne prioritere motion, meditation og sunde vaner højere. Med Yinpower kan du dyrke yin yoga, når det passer dig – uanset, om du er i sommerhuset, på forretningsrejse eller hjemme i stuen. 

Vi passer på dine data og bruger dem kun til at administrere dit medlemsskab.

Flere og flere får Yin Power

7 år

med online yoga

8

retreats i DK

19

retreats i udlandet

8.000

followers


Følg Kristine på

Følg Kristine på Yogatrail

© Copyright 2013 – 2021 |  Kristine Marie Rost & Youlive ApS |  All rights reserved